06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

De drijvende kracht achter Opruimkriebels

Sophia van Thiel (1974) is professional organizer/opruimcoach

Wie is Sophia? Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens, allebei op de middelbare school. Tot 2015 heb ik gewerkt als communicatieadviseur in de zorg. Na een dag werken vond (en vind :-)) ik het prettig om thuis te komen in een opgeruimd en overzichtelijk huis. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk dat bij ons thuis – bijna – alles een vaste plek heeft. Dat is overigens fijn voor ons allemaal, want het voorkomt dat ze allemaal aan mij vragen waar iets ligt…

Van nature ben ik goed georganiseerd en vind ik het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Dat heeft me doen besluiten de “Opleiding Professional Organizer Particulieren (OPOP)” te volgen bij Els Jacobs van De Huishoudcoach. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Dat geeft jou de zekerheid dat ik voldoe aan verschillende kwaliteitseisen. Denk bijvoorbeeld aan ervaring en regelmatig bijscholing volgen.

Ik ben enthousiast, betrokken en praktisch ingesteld. Graag help ik jou ook om weer rust en ruimte te krijgen, in je huis en in je hoofd. Ik kijk er naar uit om samen met jou en je opruimkriebels aan de slag te gaan!

sophia-sign

Sophia van Thiel, professional organizer/opruimcoach in Den Haag en omgeving