06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

Gratis

Ben jij – net als ik – gek op gratis? Dan zit je goed op deze pagina 🙂
Weggeven vind ik nog leuker! Op deze pagina vind je gratis dingen voor meer rust en ruimte, in je huis en in je hoofd. Maak er vooral gebruik van!

E-book ‘Hoe ruim je nou echt op’

Over de kunst van opruimen zijn boekenkasten vol geschreven. Zelf heb ik verschillende methodes geprobeerd. In mijn e-book ‘Hoe ruim je nou echt op? Twee methodes in vogelvlucht’ leg ik je de twee uit die voor mij het beste werken. Downloaden kan hier.

Impactverhalen van klanten en organizers

Wat doet mijn vak eigenlijk met klanten en met mijzelf? Om daar meer inzicht in te krijgen heeft de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) collega’s én klanten geïnterviewd over dat onderwerp. Het zijn hele persoonlijke en gevarieerde verhalen geworden. Soms heel nuchter, soms heel emotioneel, maar allemaal indrukwekkend. Deze verhalen downloaden kan hier.

Tips

Ik geef je graag handige tips over opruimen en allerlei zaken die daar mee te maken hebben. Mijn tips vind je hier.

Things To Do (printable)

Voor iedereen die graag werkt met een papieren to-do lijst, heb ik een gratis printable gemaakt. Op deze ‘Things To Do Today’ kun je je taken opschrijven en de tijd die je per taak nodig hebt. Hier lees je hoe je een realistische to-do lijst maakt.

(pdf download) Things To Do Today A6 formaat (4 stuks op A4)
(pdf download) Things To Do Today A5 formaat (2 stuks op A4)