06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

Gratis

Ben jij – net als ik – gek op gratis? Dan zit je goed op deze pagina 🙂
Weggeven vind ik nog leuker! Naast mijn tips, die uiteraard ook gratis zijn, vind je op deze pagina gratis dingen voor meer rust en ruimte, in je huis en in je hoofd. Maak er vooral gebruik van!

E-book ‘Hoe ruim je nou echt op’

Over de kunst van opruimen zijn boekenkasten vol geschreven. Zelf heb ik verschillende methodes geprobeerd. In mijn e-book ‘Hoe ruim je nou echt op? Twee methodes in vogelvlucht’ leg ik je de twee uit die voor mij het beste werken. Downloaden kan hier.

Facebook-groep Opgeruimd…

Hik je er al dagen, weken of misschien zelfs maanden tegenaan om te beginnen met opruimen? Heb je elke keer wel weer een reden om niet te beginnen? Wat dacht je van nu? In deze besloten Facebookgroep worden ervaringen uitgewisseld met de andere deelnemers en geef ik waar nodig tips en advies. Ook organiseer ik af en toe een uitdaging om de groep weer even een nieuwe boost te geven. Doe je mee? Je kunt je hier aanmelden.

Gratis printable

Voor iedereen die graag werkt met een papieren to-do lijst, heb ik een gratis printable gemaakt. Op deze ‘Things To Do Today’ kun je je taken opschrijven en de tijd die je per taak nodig hebt. Hier lees je hoe je een realistische to-do lijst maakt.

(pdf download) Things To Do Today A6 formaat (4 stuks op A4)
(pdf download) Things To Do Today A5 formaat (2 stuks op A4)