Selecteer een pagina
Aan de slag met De Huishoudcoach

Auteur: Els Jacobs
Bestel via bol.com

Wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen nood! In dit praktische en positieve boek helpt Els Jacobs – De HuishoudCoach¬ģ – je op weg.¬†Andere boeken blijven vaak hangen in tips, of beschrijvingen van opruimsystemen. Els pakt je bij de hand en gaat met je aan de slag. Het boek is echt een praktische handleiding bij het wegwerken van allerlei zichtbare en onzichtbare achterstanden ten aanzien van opruimen, administreren, agenderen en schoonmaken thuis.

Ik heb mijn opleiding tot professional organizer gevolgd bij Els Jacobs en ik hou van haar praktische aanpak. Met dit boek moet het lukken om je huis op orde te krijgen.

Weet je niet waar je moet beginnen of kan je toch nog wel wat praktische hulp en tips gebruiken? Laat het me dan weten, ik help je graag!