06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

Hoe werkt het?

Mijn werkwijze is als volgt: na een korte telefonische kennismaking, maken we een afspraak en kom ik  bij je langs om een goede indruk te krijgen van de huidige situatie. Meestal lukt dat op korte termijn. We bespreken samen de knelpunten, wensen en mogelijkheden.

Hoeveel tijd we nodig hebben om op te ruimen is van meerdere factoren afhankelijk:

  • de hoeveelheid spullen en papieren die je hebt,
  • het aantal weken, maanden of jaren dat je chaos in je huis en/of hoofd ervaart,
  • je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal en
  • de snelheid waarmee je beslissingen durft te nemen.

Deze factoren zijn de reden waarom ik geen offerte maak, maar op afspraakbasis werk. 

Werkwijze, vrijblijvend een eerste afspraak

Zie jij het – na ons kennismakingsgesprek – zitten om met mij samen te werken, dan maken we een werkafspraak. In principe duurt een werkafspraak drie uur. Na drie uur heb je namelijk echt een zichtbaar resultaat, zonder dat je het risico loopt over je eigen grenzen heen te gaan. Een langere afspraak is in overleg uiteraard mogelijk. 

Werkafspraak

We gaan tijdens de werkafspraak aan de slag met datgene waar jij het meest de (opruim)kriebels van krijgt. Als we aan het werk zijn, gaan we altijd uit van jouw wensen en mogelijkheden. Jij beslist. Ik help je bij het maken van je keuzes en geef je zoveel mogelijk tips, die we overigens meteen kunnen toepassen.

Privacy

Ik werk volgens de gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik discreet en respectvol omga met mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Daarnaast kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik omga met je persoonlijke gegevens.

Na de werkafspraak

Na de werkafspraak kan je aangeven of je een nieuwe afspraak wilt maken om een ander (onder)deel van je huis aan te pakken. Het kan ook zo zijn dat je door de werkafspraak voldoende kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen hebt gekregen om zelf door te gaan. Je beslist dus zelf of – en zo ja, op welke termijn – je mijn hulp nog nodig hebt bij het opruimen.