06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

Ervaringen uit de praktijk

Dit is wat klanten zeggen over de samenwerking met Sophia / Opruimkriebels.

Wat een ontzettend prettige persoonlijkheid is Sophia met duidelijk lol in haar vak.

Al is het een tijd geleden dat ik haar hier over de vloer heb gehad, nog steeds als ik opruim hoor ik haar simpele maar effectieve vragen in mijn hoofd (zoals: word ik er blij van? heb ik het het afgelopen jaar gebruikt, etc.).

Het werkt top!

Volg haar op Instagram, ook via dat kanaal deelt ze namelijk al heel veel bruikbare tips.

Sabine

Wauw, wat waren mijn opruimsessies met Sophia fijn en effectief. We zijn werkelijk elke kamer door gegaan in mijn huis, wat hard nodig was na een emotionele fase in mijn leven.

Sophia voelde uitstekend aan wanneer ik hulp nodig had bij het maken van beslissingen en wanneer ze ruimte moest geven.

Heb er praktisch gezien heel veel van geleerd, en emotioneel gezien echt een stap vooruit kunnen maken. Aanrader, want hulp kan echt het verschil maken!

Rosa

Sophia is bij mij thuis geweest om mij te helpen een start te maken met het opruimen van mijn huis. De methode die Sophia toepast met de 3 dozen en de vuilniszak gebruik ik nog steeds, al is het niet zo frequent als ik had gehoopt.

Met iemand erbij is het toch makkelijker om keuzes te maken. Daarom kan ik iedereen aanraden om Sophia ook eens thuis te vragen om een start te maken als je niet weet waar en hoe je moet beginnen.

Nog veel dank voor je hulp en advies Sophia!

Annetje

Het is fijn als er iemand helpt in de chaos. De organizing-sessies waren erg prettig en met resultaat. Sophia heeft ons vooral geholpen om beslissingen te nemen. Zo heeft ze ons bijvoorbeeld in laten zien welke voorwerpen we wel of niet gebruiken. Wij zijn blij en ook de kinderen zijn erg blij met hun opgeruimde speelplek!

Gisela & Hans

Als moeder van drie kleine kinderen met een bijna fulltime baan is het voor mij als ‘natuurlijke sloddervos’ lastig om de boel opgeruimd te houden. Met hulp van Sophia zijn de ongeorganiseerde kledingkasten van de kinderen uitgezocht en netjes ingeruimd. Ik kan de kinderen nu elke ochtend makkelijk en snel aankleden.

Claudia

Daar zit ik dan op de bank met een kop koffie, uit een kopje waarvan ik was vergeten dat ik het had. We hebben de boel flink onder handen genomen. Sophia pakte gestructureerd stukje voor stukje de hele keuken aan. Er ging veel weg en ik voel me heel voldaan! Ik denk dat we snel nog iets anders moeten aanpakken…

Anouk

Wat een verademing…
Sophia heeft ons huishouden voorzien van gezonde ‘Opruimkriebels’. Al jaren heb ik moeite om spullen weg te gooien. Langzaam slibden alle kamers van het huis vol. Het lukte met niet om zelf weer orde in de chaos te scheppen.

Sophia heeft me op een hele positieve, respectvolle wijze geholpen om te bepalen wat ik wilde houden en wat weg mocht. Alles was goed, als het maar een plekje kreeg. Daarnaast vond ik het heel prettig dat ze de overbodige spullen gelijk meenam, geen tijd meer voor twijfels😊 Ik kom nu veel beter tot rust in huis. Koop veel minder spullen die ik niet nodig heb. Het lukt me ook beter om het zelf opgeruimd te houden.

Echt een aanrader!

Astrid

Ik kon wel hulp gebruiken om keuzes te maken in wat ik wel en niet weggooide. Sophia kwam en zag en was vooral enthousiast, betrokken en zeer praktisch ingesteld. Elke kamer gingen we in verschillende dagen langs. Heerlijk, dat verschil na een dag werken. 

Na een periode van opruimen van het huis vroeg ik of ze me kon helpen bij het updaten en ordenen van de dossierkast, het invoeren van gegevens in de computer en het versnipperen van de dossiers die na 15 jaar weg mochten. Deze klus was groter dan gedacht. Sophia bleef gedegen en hard werken.

Heel erg bedankt voor zoveel enthousiast opruimwerk. 

Hilde