06 11 00 14 28 info@opruimkriebels.nl

Ervaringen uit de praktijk

Dit is wat klanten zeggen over de samenwerking met Sophia / Opruimkriebels.

Sophia heeft een doortastende en respectvolle houding. Ze is open en persoonlijk, en professioneel. Bij mij heeft ze een dubbele doorbraak veroorzaakt: een opgeruimde kamer en grip om zelf verder te kunnen met overige zaken. Superfijn!

Wia

Het is zo heerlijk om alle tips van Sophia toe te passen en al na 3 uurtjes zo’n goed resultaat te zien. Daarnaast word ik er heel enthousiast van en kan dan niet meer stoppen. Vandaag gaan de kledingkasten van de kids eens goed onder de loep! Ben er super blij mee.

Jette

Hoe ze het doet, doet ze het, maar zelfs met haar tips online zorgt Sophia voor heel veel eyeopeners. Kan je je voorstellen wat er gebeurt als je met haar gaat werken? Ik zeg, meteen doen als je voor eens en voor altijd van de rommel in je huis af wilt!

Claudia

Wat een verademing…
Sophia heeft ons huishouden voorzien van gezonde ‘Opruimkriebels’. Al jaren heb ik moeite om spullen weg te gooien. Langzaam slibden alle kamers van het huis vol. Het lukte met niet om zelf weer orde in de chaos te scheppen.

Sophia heeft me op een hele positieve, respectvolle wijze geholpen om te bepalen wat ik wilde houden en wat weg mocht. Alles was goed, als het maar een plekje kreeg. Daarnaast vond ik het heel prettig dat ze de overbodige spullen gelijk meenam, geen tijd meer voor twijfels😊 Ik kom nu veel beter tot rust in huis. Koop veel minder spullen die ik niet nodig heb. Het lukt me ook beter om het zelf opgeruimd te houden.

Echt een aanrader!

Astrid

Ik kon wel hulp gebruiken om keuzes te maken in wat ik wel en niet weggooide. Sophia kwam en zag en was vooral enthousiast, betrokken en zeer praktisch ingesteld. Elke kamer gingen we in verschillende dagen langs. Heerlijk, dat verschil na een dag werken. 

Na een periode van opruimen van het huis vroeg ik of ze me kon helpen bij het updaten en ordenen van de dossierkast, het invoeren van gegevens in de computer en het versnipperen van de dossiers die na 15 jaar weg mochten. Deze klus was groter dan gedacht. Sophia bleef gedegen en hard werken.

Heel erg bedankt voor zoveel enthousiast opruimwerk. 

Hilde

Sophia is bij mij thuis geweest om mij te helpen een start te maken met het opruimen van mijn huis. De methode die Sophia toepast met de 3 dozen en de vuilniszak gebruik ik nog steeds, al is het niet zo frequent als ik had gehoopt.

Met iemand erbij is het toch makkelijker om keuzes te maken. Daarom kan ik iedereen aanraden om Sophia ook eens thuis te vragen om een start te maken als je niet weet waar en hoe je moet beginnen.

Nog veel dank voor je hulp en advies Sophia!

Annetje

Mijn administratie is weer helemaal op orde. Met behulp van handige opbergsystemen (hangmappen en ordners) grijp ik niet mis als ik een bepaald document wil opzoeken.
Ook op de computer is alles goed gerubriceerd. Dankzij Sophia heb ik nu een goed overzicht.

Wim